در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
باسلام. بنده از92/12/01تا94/03/1 سرباز بودم یعنی پس از کسر6ماه از مدت خدمت جمعا 15ماه. حال در شرکتی خصوصی بیش از 18ماه سابقه بیمه با میزان حداقل حقوق اداره کارمیباشم. میخوام بدونم بنده برای احتساب دوران سربازی جمعا چه میزان باید به بیمه تامین اجتماعی پرداخت کنم تا جز بیمم محسوب شود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

میانگین دستمزد دو سال آخر شما ملاک میباشد که 7 درصد سهم شما است و برای 15 ماه با دستمزد 96 و 97 شما حدود 1100000 تومان میشود که می توانید تقسیط نمایید.