در خرید بیمه سربازی توسط (190 امتیاز)
با سلام
یه ابهاماتی در مورد خرید بیمه سربازی هست اگه ممکنه استادی بیاد اینا برام روشن کنه ممنون میشم

بنده 2 سال هست که دارم بیمه مشاغل ازاد رو پرداخت میکنم برام بهتره الان بیمه سربازی رو پرداخت کنم یا نگهش دارم برای اواخر بازنشتگی ؟
فرقی در قیمت پرداختی بیمه خواهد شد یا نه؟ اون 7 درصد ( چون قراره سهمی ازش رو دولت پرداخت کنه اواخر بازنشستگی مبلغ بیمه بیشتره میشه  ) کدوم به نفع منه ؟ ( بیمه سربازی کسانی که خدمتشون قبل از سال 83 بوده رایگانه و بعد از سال 83 باید 7 درصد پرداخت نماییند این قانون ممکنه عوض بشه اخه بنده در سال 86 خدمتم تمام شده ممکنه قانون بعد از چند سال دیگه عوض بشه و مدت سربازی من رایگان حساب بشه  )
سوال اخر اینکه من قبل از ایتکه بیمه تامین اجتماعی بشم خدمت سربازی رو تموم کردم ایا میتونم مدت زمان خدمت سربازی رو الان به سابقه بیمه اضافه کنم ( 2 سال که دارم بیمه ام رو پرداخت میکنم ) ( اخه قانون یکم مبهمه ادم فکر میکنه این قانون فقط شامل حال کسانی میشه که قبلا براشون بیمه به مدت 2 سال ریخته شده بعدا رفتن سربازی )
سپاس
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

وفق قانون شما مشمول ماده 95 نمیباشید چون کارت پایان خدمت شما بعد از تاریخ 85/5/7 میباشد و رایگان نخواهد بود.

مبنای محاسبه 7 درصد میانگین دستمزد دو سال آخر میباشد که خیلی بدیهی است حق بیمه ایام سربازی در زمان حال به مراتب کمتر از ماه بعد یا چند سال بعد خواهد بود پس هر چه زودتر پرداخت کنید به نفع شما خواهد بود.

شما با داشتن دو سال سابقه مستمر می توانید درخواست پرداخت حق بیمه ایام سربازی را بنمایید.