در خرید بیمه سربازی توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

نحوه و شرایط خرید بیمه سربازی در سال 98 به چه صورت است ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

کلیه بیمه­ شدگانی که به هر نحو حق­ بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می­نمـایند ، ( شامل بیمه­ شدگـان  اجباری ، گروه های خاص بیمه ای ، دریافت کنندگان مقرری بیمه بیکاری و ... که مراتب طی دادنامه های شماره 420 مورخ 18‏/6‏/86 ، 399 مورخ 30‏/5‏/87  توسط هیأت عمومی دیوان عدالت اداری نیز تأیید شده است . ) با شرایط ذیل مشمول مقررات این قانون قرار خواهند گرفت :

اولاً‏ :
در زمان ارائه تقاضا در ردیف بیمه پردازان سازمان  تأمین اجتماعی باشد. (شرط بیمه پردازی در زمان ارائه تقاضا ، به موجب دادنامه شماره 1051 مورخ 27‏/9‏/86 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری تأیید گردیده است)

ثانیاً‏ :
 قبل از ارائه درخواست حداقل 2 سال سابقه پرداخت حق ­بیمه جهت محاسبه نزد سازمان تأمین اجتماعی داشته­ باشد.

مدارک و شرایط مورد نياز :

1 - اصل و کپي کارت پايان خدمت نظام وظيفه ( در مورد اصالت کار پایان خدمت وفق بند 5 بخشنامه 15 مشترک فنی و درآمد عمل میگردد)

2 - اصل گواهي حضور داوطلبانه در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل از مراجع ذيصلاح ( مراکز مجاز گواهی وفق بند 6 بخشنامه 15 مشترک فنی و درآمد مشخص گردیده است.)

3 - بیمه پردازی در زمان تقاضا

4 - دارا بودن حداقل دو سال سابقه پرداخت حق بیمه قبل از تقاضا

نحوه محاسبه حق بیمه ایام سربازی :
میانگین دستمزد 24 ماه قبل از تاریخ درخواست ضربدر مدت سربازی و ضربدر 7 درصد که این مبلغ سهم بیمه شده میباشد . مشروط باینکه میانگین دستمزد از حداقل دستمزد سال کمتر نباشد.)