در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سال۸۸ خدمت رفتم و سال ۹۰خدمتم تموم شد و قبل خدمت اصلا بیمه تامین اجتماعی نبودم. کلا ۱۷ ماه خدمت کردم.پس از خدمت تاکنون ۴۱ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم.میانگین دستمزد دو سال آخرم هم ۹۹۰۰۰۰تومن هست.اگر الان اقدام به خرید بیمه کنم تا جزو سوابق بیاد چه مبلغی باید پرداخت کنم؟و تا چند قسط میتونم بپردازم؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

بله میتوانید با مراجعه به شعبه مبوطه و ارائه کارت پایان خدمت درخواست بدید و اقساط هم قبول میکنن و حق بیمتون نسبت به آخرین حقوقتون حساب میشه