در خرید بیمه سربازی توسط (160 امتیاز)
باسلام.فرم درخواست احتساب مدت خدمت سربازی روجهت انتقال سوابق خدمت به تامین اجتماعی روپرکردم.درشماره وتاریخ ثبت تقاضا دردفترشعبه گفتندحق بیمه خردادماه روهم بایستی پرداخت کنیدچونکه دراین ماه درخواست دادید بایستی حق بیمه این ماه رو هم پرداخت کنیدتاکارهای انتقال سوابق خدمت انجام بگیره مگه برای انتقال سوابق خدمت  تنهاشرطش این نیست که2سال سابقه حق بیمه داشته باشیم که بنده هم دارم حالاسازمان گیرداده وول کن قضیه نیست که بایستی ماه خردادروواریزکنی.ایاراه حل دیگه ای هم هست؟عجب گیرسازمانی افتادیم....
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بستگی به نوع بیمه پردازی دارد ، چنانچه  بیمه شده اجباری باشد حق بیمه پرداختی در دو ماه قبل از درخواست کفایت می‌کند .

اگر بیمه شده اختیاری باشد ،پرداخت حق بیمه ماه مربوطه در زمان تقاضای خرید خدمت سربازی الزامی است.