در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
با سلام مجدد و تشکر از پاسخگویی جامع و کاملی که میتونم بپرسم بیمه حوادثی که کارگاه در اختیار داره و شامل همسر منم میشه و اگه ممکنه چند درصد بهش تعلق میگیره بیمه ایران هستن کارخونه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... اگر بر اساس نظر کارشناس رسمی دادگستری در امور حوادث ناشی از کار، کارفرمای شما مقصر شناخته شده باشد دیات مربوطه با در نظر گرفتن شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه مسئولیت کارفرما قابل پرداخت میباشد. ضمناً میزان دیه شکستگی استخوان مچ دست در صورت التیام بدون عیب 8 درصد معادل مبلغ 184/800/000 ریال است.