در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

همسر من در حین کار در محل کار الوار چوب روی دستش افتاد و مچ دست چپش شکست البته یکم بالاتر از مچ و فعلا گچ گرفته شده تا مشخص بشه که آیا عمل لازم دارد یا نه ولی در صورت گچ گرفتن باید حداقل دو ماه دستش توی گچ باشه میخواستم بدونم از بیمه تامین اجتماعی چقدر بابت خسارت یا همون دیه بهش تعلق میگیره و باید چکار کنه

ممنون میشم اگه زودتر بهم خبر بدید البته اگه زحمتی نیست ممنونم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)

تعهدات تامین اجتماعی در خصوص موضوع شما فعلا غرامت دستمزد ایام بیماری هست. شما میتوانید از طریق دادگستری از کارفرما شکایت کنید و در صورت مقصر شناخته شدن کارفرما دیه را مطالبه کنید. همچنین میتوانید در حین درمان به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی معرفی شوید تا در خصوص از کار افتادگی بررسی لازم صورت پذیرد که در این صورت بر اساس درصد ازکار افتادگی غرامت نقص عضو و یا مستمری از کار افتادگی تعلق خواهد گرفت.

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه و دریافت دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید