در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در حین کار  متاسفانه میل گاردون دواری که حفاظ نداشت لباسم را گرفت و بازوی چپم را به شدت شکست و تمام عضلاتم قطع شد ولی دستم قطع نشده وپس از عمل و پیچ و پلاک ,نصف بالتنم کبود بود  والان میخوام بدونم چند درصد دیه تعلق میگیره

و آیا کبودی هم دیه دارد و اگر دارد با توجه به اینکه الان تمام کبودی ها بهبود یافته چطوری میتونم کبودی را اثبات کنم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... مرجع ذیصلاح قانونی جهت معاینه و تعیین میزان جراحات و اعلام نظر در خصوص دیات سازمان پزشکی قانونی میباشد. لذا شما می بایست به محض وقوع حادثه توسط پزشکی قانونی معاینه شده و ضمن اعلام نظر در خصوص صدمات جسمی بصورت قانونی، سوابق لازم را هم جهت اقدام قانونی جمع آوری کنید. در صورتیکه اینکار را انجام نداده اید میتوانید به استناد مدارک پزشکی و بیمارستانی موجود به پزشکی قانونی مراجعه کرده و تقاضای اعلام نظر بر اساس آثار باقیمانده و مدارک موجود را داشته باشید.

جهت اطلاع دیه شکستگی استخوان بازو 8 الی 10 درصد دیه کامل و کبودی بازو نیز بمیزان 0/15 درصد دیه کامل ثابت است. البته سایر آسیب ها نیز متصور است.