در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
جهت انجام امور كاراي شركت با ماشين شخصي خودم رفتم بيرون از شركت و تصادف كردم مقصر حادثه تصادف شدم بيمه مسوليت ميگه كارفرما تقصيري نداره كه ما ديه پرداخت كنيم
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اول اینکه بیمه مسولیت فقط به جراحات بدنی یا جسمی پرداخت میشود ودر ضمن چونکه با ماشین شخصی رفتید بایست بین شما وشرکت به خاطر استفاده از ماشین شما قرارداد میداشتید