در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام واحترام.اینجانب بدلیل تعدیل نیرو از شرکت اخراج شده ام.مدت بیمه سال 95کامل ولی سال 96 برج 1-2-3-4 بیست روز و برج 5-6 سی ویک روز، برج7-8-9-10 سی روز،برج11 بیست روز،برج 12 ویک هم رد نشده.مدت قرارداد تا97/01/05 بوده است.

حالا که به بیمه کاری مراجعه کردم مسئول بیمه بیکاری گفتن چون بمدت 365روز پشت سرهم  بیمه نداری مشمول بیمه بیکاری نمیشی.عایا این حرف صحت داره؟چون تو اکثر سایتها نوشته ک قبل از بیکارشدن6ماه بیمه بوده باشه ولی جایی عنوان نکرده 365روز پشت سرهم.

از اونجاییکه که  بدلیل شرایط نمیتونم از کارفرما شکایت کنم چه پیشنهادی میفرمایین؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

در صورتی که وضعیت شما در هنگام تعدیل نیرو پایان قرارداد باشد و سابقه شما کمتر از یکسال در ان کارگاه باشد مشمول برقراری نمیشوید

*کارگران قراردادی بایستی حتما در اخرین کارگاه 365 روز سابقه پرداخت بیمه داشته باشند