در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام ، بنده در ساعت كاري و در مسير بازگشت از محل كار به منزل تصادف كرده كه منجر به شكستگي استخوان هاي ساق پا و زانو گردد كه از طرف پزشكان حداقل ٣ ماه استراحت مطلق در نظر گرفته شده است ، با توجه به وجود كروكي و گزارش كلانتري و پزشكي قانوني اين حادثه به عنوان حادثه ناشئ از كار تلقي ميگردد؟؟؟؟ در صورت مثبت بودن پاسخ چه مراحلي بايد طَي شود ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

طبق ماده 4 قانون کار و ماده 60 قانون تامین اجتماعی مسیر رفت و برگشت از محیط کار جزو محیط کارگاه محسوب میشود ولی به یاد داشته باشید زمان حادثه و مکان حادثه باید در مسیر متعارف رفت و برگشت باشد نه هر مسیری یا هر زمانی که در آن تصادف رخ داده است و شخص ادعا کند که  درزمان برگشت بوده است مثلا اتمام ساعت کاری 4 بعد از ظهر است و تصادف 11شب صورت گرفته که زمانی نامتعارف میباشد

در زمان بررسی اینگونه حوادث زمان متعارف رسیدن شما  از سرکار به منزل و مسیر متعارف کاملا بررسی میشود