در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
درسال 95 قرارداد یکساله امضا کردم  اوایل اردیبهشت به مرخصی استعلاجی رفتم که بعد از اتمام دوره ی استعلاجی که 2ماه بود با ارایه نامه بازگشت بکار به کارفرما متوجه کاهش مدت قرارداد خود توسط کارفرما به 3 ماه شدم بعبارتی تا پایان خرداد تغییر یافت،لذا چون تاریخ اتمام مرخصی استعلاجی اینجانب تا ششم تیر ماه بود کارفرما از عقد قرارداد با اینجانب بمدت دو ماه امتناع ورزید و بعد از دو ماه پیگیری مرا به اشتغال در واحدی غیر مرتبط با رشته ی تحصیلی گماردند قابل ذکر است در آن زمان از شکایت به اداره کار خودداری کردم،لذا در حال حاضر که کارفرما با بنده از ابتدای سال 97 قرارداد عقد نکرده است بدون جلب نظر شورای اسلامی و یا داشتن رای کمیته ی انضباطی و پرونده ی اینجانب در مسیر جلسه حل اختلاف است لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه از حقوق تضییع شد هی خود دفاع کنم؟آیا وکیل بگیرم؟ قابل ذکر است هیات تشخیص رای به زیان اینجانب و نفع کارفرما بدلیل زد وبند کار فرما با اعضا صادر کردند. باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
کارفرما نمی تواند قرارداد شما را تغییر دهد. اگر قرارداد یکساله شما به اتمام رسیده باشد ، کارفرما تکلیفی برای تمدید آن ندارد.