در لیست بیمه توسط (160 امتیاز)
سلام..چراتامین اجتماعی که درموردبیمه ی بیکاری افرادکه حتماسرکارنباشندو,,,,,

بازرس میفرسته وحتی به کارگاهها سرکشی میکنه که ببینه واسه فردی که بیمه ردمیشه واقعاتواون کارگاه کارمیکنه یاسوری واسش بیمه ردمیکنن

امابه  لیستهایی که همون کارگاهها بخصوص شرکتهای تامین نیروی ارگانها رد میکنند شک نمیکنه که آیاواقعی است یاغیرواقعی

هم درآمدخودشوسروسامون بده وهم حق واقعی کارگری روبگیره که کارفرماداره حقشومیخوره.

شایدازخصوصی سازی فقط همینش ازهمه مهمتره. کارازکارگر, پول ازکارفرما و هیچ نظارتی به حساب وکتابها هم نشه شایدکارفرما با تامین اجتمایی گاوبندی کرده حق کارگر رو نگیره و کاری به واقعیت نداشته باشه به جاش شرکت, هوای فلان کارمند رو داشته باشه .

احسنت به این مملکت و این قانون. بعد سی و پنج سال سابقه باید ضربه ی شرکت پیمانکاری روکه همش سه سال واسش کارکردم و بیمه غیر واقعی واسم رد کرده رو بخورم و باحداقل حقوق بازنشست بشم و هیچکس هم جوابگونیست

حتی شما لااقل برای دلگرمی..واقعادلم میسوزه ازاین همه بی عدالتی مشهود...

متشکرم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

بنده در چند مطلب دیگه هم عرض کردم و اینجا هم می گم ، باید فرهنگ کشور تصحیح بشه ، به طوری که نیاز به بازرس نباشه، تا کی باید بالا سر هر کی یه پلیس باشه تاخلاف نشه

کارگاه های پیمانکاری و کارگاه های بالای 50 نفر از بازرسی مستثنی هستن ، و کارگر و یا افراد خانواده اون می تونن به بیمه گزارش بدن که فردی کار می کنه و یا کار نمی کنه و در لیست بیمه خلاف انجام می شه ،

البته من سوال شما رو کامل متوجه نشدم ، اگه کارفرما بیمه شما رو واریز نکرده با در دست داشتن مدارک مستدل استخدامی ، مالی و ... می تونین به اداره کار مراجعه کرده و طرح شکایت کنید