در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
صاحب کارم گفته اگر تائیدیه ای که شامل گرفتن تمام حق وحقوقی را امضا نکنی بیمه ات را قطع می کنم در صورتی که من نه حقوق کامل می گیرم نه حق و حقوقم را کامل گرفتم می تونه به این راحتی بیمه من را قطع کنه
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام. در صورت تایید  وانجام کار شما .کارفرما اجازه  ندارد حق بیمه شما را قطع نماید. همچنین امضا تسویه حساب بدون دریافت مزایا به هیچ عنوان توصیه نمیگردد.