دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادف ماه رجب سال 97، ابرو 6 بخیه و هنچنین زانو در 3 قسمت با توجه ب عکس سی‌تی اسکن شکستگی داشته است. میزان دیه آن چ مقدار است؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

میزان دیه بخیه به وسعت آن بستگی دارد که توسط پزشک قانونی تعیین میشود

ولی درقسمت دوم سوال شما به ماه رجی اشاره داشتید اگه منظورتان ماه حرام و عادی است باید خدمت شما عرض کنم افزایش دیه در ماه حرام نسبت به عادی فقط در مورد دیه فوت کاربرد دارد نه در مورد جراحت