در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در ابان 95 تصادف کردم و در اسفند ماه 96 دادگاه تجدید نظر حکم پرداخت دیه را ضادرکرد .شرکت بیمه در خرداد 97 مبلغ دیه را به نرخ دیه سال 96به حساب قوه قضاییه ریخته. با توجه به این که میزان دیه یوم ادا محاسبه میشه وقتی که اعتراض کردم گفتن ملاک تاریخ قطعیت حکم هست

با توجه به این که خود شرکت بیمه برای واریز مبلغ دیه به حساب قوه قضاییه تاخیر داشته ایا میتونم از شرکت بیمه شکایت کنم
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... ابتدا باید عرض کنم مبنای پرداخت دیه بر اساس زمان پرداخت آن است (یوم الاداء)

دیگر اینکه اگر مطمئن هستید بیمه گر دیه را در سال 97 به حساب دادگستری واریز کرده حق با شماست و میتوانید بابت مابه تفاوت افزایش دیه و جریمه تاخیر در پرداخت خسارت(به ازای هر روز تاخیر نیم درهزار ریال خسارت) از بیمه گر شکایت کنید. اما اگر حتی روز آخر سال 96 واریز شده باشد دیگر جای اعتراض و شکایت وجود ندارد.