در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید

برای گرفتن دیه اگه ابتدا رضایت محضری توسط زیان دیده داده شود مشکلی برای دریافت دیه پیش نمیاد
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

اگر اول دیه گرفته شود و بعد در محضر رضایت داده شود مشکلی بوجود می آید ؟
پرداخت دیه مانند پرداخت دین شخص بدهکار است و  پرداخت آن از اعتبار امر مختومه برخوردار است .یعنی دیگر شخص زیاندیده نمیتواند همان دعوا را دوباره در دادسرا مطرح نماید.
احتیاط شر ط عقل است .و انسان جائزالخطاء .اگر در محضر رضایت دادید و دیه را نپرداختند چه خواهید کرد؟