در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)

کارمند من وقتی استخدام شد  1 ماهه باربود

الان از مرخصی زایمانش استفاده میکنه ولی چون معاینات قبل از استخدام رو انجام نداده بیمه میگه شخص باردار رو استخدام کردی و طبق قانون 90 باید کل هزینه هاشو پرداخت کنی آیا راه حلی برای این موضوع هست

کارمند من میخاد اگه امکان داره از این مرخصی استفاده نکنه که باعث ضرر به ما نشه با توجه به اینکه 3 ماه حقوق از بیمه گرفته این امکان پذیره که انصراف از استفاده از مرخصی استعلاجی بده ؟

مدیر سایت: در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال دوم : آیا مرخصی زایمان ارتباطی با از کارافتادگی دارد ؟

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام این خلاف قانون است وسازمان مکلف است کل مرخصی زایمان رو بپردازد