در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده بیمه حرف و مشاغل آزاد هستم. از آنجایی که کارم به صورت موردی است و دائمی نمی باشد، آیا می توانم از حقوق مستمری پدر مرحوم ام استفاده کنم. لازم به ذکر است که بیمه نویسندگان می باشم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شما دختر متوفی هستید چون بیمه حرف و مشاغل میباشید نمی توانید مستمری پدر را دریافت کنید زمانی می توانید مستمری بگیر شوید که بیمه اختیاری یا زنان خانه دار باشید.