در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام و احترام بنده مدت ده سال بصورت حق التدریس کار میکردم که از ده سال مدت 330,روز محاسبه گردیده حال سوالم این است آیا میتوانم برای سالهایی ک بیمه پرداخت نشده بیمه را پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
حق التدریسی های آموزش و پرورش از تاریخ 88/1/1 مشمول قانون تامین اجتماعی گردیده اند و حق التدریس های موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد وفق اساسنامه خود عمل می نمایند .
شما می توانید با در دست داشتن مدارک و مستندات و احکام ساعات اعلامی جهت آموزش در سالهای مورد ادعا به ادارات کار و یا به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و شکایت نمایید در ادارات کار وفق ماده 148 قانون کار رای صادر میگردد و در شعب سازمان تامین اجتماعی با تکمیل فرم ادعای سابقه و بررسی مدارک و ادعا شما در بازه مذکور توسط کمیته ادعای سابقه رای صادر و جهت وصول حق بیمه اقدام میگردد.

لازم بذکر است تعداد روزهای قابل تایید با توجه به ساعات تدریس شما میباشد.