در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده با یه نفر تصادف کردم اول گفت خسارتمو میده الان میگه نه خسارت میدم نه بیمه میام برو هرکار دوست داری بکن. ضمن اینکه بیمه نامش سه روز بیشتر اعتبار نداره

بیمه و کارت ماشینش دست منه و کارت ماشین من دست اونه.

چجور دادخواستی باید بدم و چجوری کارت ماشینمو پس بگیرم و اینکه افسر گفت نامه بهت میدم اما دو روز دیگه بیا.اون نامه رو هم باید ببرم شورای حل اختلاف؟یا اول شکایت کنم بعد نامه رو ببرم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام.... شما به استناد گزارش افسر راهنمایی میتوانید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل(یعنی برآورد میزان خسارت با ارجاع به کارشناس رسمی) و الزام مقصر حادثه به پرداخت خسارت و هزینه های دادرسی و... اقدام کرده و پس از صدور رای هم در صورت عدم تمکین تقاضای توقیف خودروی مقصر را داشته باشید.