در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام
یکی با من تصادف کرد و ما کروکی نکشیدیدم و طرف گفت هزینشو نقدا میده... بعد از چند روز گفت هزینه نمیده از بیمه استفاده میکنه و ما کروکی نداریم و بیمه هم هزینه نمیده چون ماشین درست شده
الان من می تونم از طریق شورا حل اختلاف  شکایت بکنم که هم افت قیمت هم هزینه و هم ماشینش رو توقیف کنم ؟؟؟؟
چیکار کنم که بتونم طرف گیر بندازم
کوپن بیمه طرف رو دارم با کارت ماشین
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما با طرح شکایت از ایشون در شورای حل اختلاف می تونین تقاضای کروکی فرضی بدین و  براتون کروکی ترسیم کنند و خب خسارات وارده رو از مقصر حادثه مطالبه کنید