در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. کارمندی از سال 68 تا 75 به مدت 81 ماه مشغول به کار بوده ولی بیمه نبوده. اداره کار شکایت کرده و رای داده شد که این مدت بیمه شود. حال تامین اجتماعی محاسبات رو بر اساس حقوق سال ۹۶ انجام داده. آیا این درسته یا این که سال شروع به کار ملاک محاسبات باید قرار بگیره؟ در این موضوع میشه به دیوان عدالت نسبت به رای شکایت کرد؟محاسبه حق بیمه سال68 تا75 به مدت 81 ماه چقدر است ؟

نحوه محاسبه چگونه است به روز است یا به سال 68 تا 75 و ضمنا مبلغ اعلام شده از سوی تامین اجتماعی 360 میلیون تومان است و به نظر خیلی خارج از عرف است
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
نحوه محاسبه براساس سال ایجاد بدهی میباشد و درست است که براساس سال 96 محاسبه گردیده است و عملکرد سازمان توسط دیوان عدالت اداری تایید شده است .
لازم بذکر است چنانچه شما در حال حاضر در همان کارگاه شاغل باشد براساس دستمزد فعلی شما محاسبه میگردد.
نحوه محاسبه به روز میباشد یعنی 81 در 30 ضرب و در دستمزد روزانه فعلی شما اگر شاغل در کارگاه باشید ضرب و سپس 30 درصد آن منظور خواهد شد در غیر اینصورت معمولا با توجه به ماده 40 قانون تامین اجتماعی دو برابر دستمزد سال محاسبه ، ملاک خواهد بود.
مبلغ بدهی اعلام شما به احتمال قوی اشتباه میباشد چون با درنظر گرفتن سقف دستمزد در سال 96 مبلغ 360 میلیون تومان در نمی آید.
البته کارفرما بعد از ابلاغ بدهی مهلت دارد حداکثر یکماه بعد از تاریخ ابلاغ به بدهی اعتراض نماید که معمولا در هیاتها رسیدگی به اعتراض مبالغ مذکور تعدیل میگردد.

ماده 40. در صورتى كه كارفرما از ارسال صورت مزد مذكور در ماده 39 اين قانون خوددارى كند سازمان مى‌تواند حق بيمه را رأساً تعيين و از كارفرما مطالبه و وصول نمايد.