در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

آیا بیمه بر اساس ساعت کاری در ماه محاسبه و رد می شود؟

مثلا اگر ساعت موظفی در یک ماه 150 ساعت باشد و ما 100 ساعت کار کنیم 20 روز بیمه باید رد شود؟

یا 50 ساعت تقسیم بر 7.33 شود( که می شود 8.5 روز و از 31 کم شود یعنی 22 روز بیمه رد شود؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
حق بیمه کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی براساس قانون کار و 44 ساعت در هفته میباشد و انجام کار بصورت پاره وقت مستلزم وجود قراردادکار ( روزهای زوج یا فرد ) میباشد و در قانون تامین اجتماعی چنانچه فردی هر روز سر کار حضور داشته باشد (حتی یکساعت در روز) حق بیمه باید کامل واریز گردد و در صورت وجود قرارداد روزهای فرد و زوج کارفرما می تواند لیست حق بیمه 15 روزه ارائه دهد.

لازم بذکر است چنانچه کارفرما لیست حق بیمه را با روزهای کمتر منظور نماید در کارگاهها مشمول بازرسی باشد سوابق بیمه شدگان کارگاه به استناد گزارش بازرسی کامل محاسبه و کارفرما بدهکار میگردد.

کسر کردن روزهای کار در لیست حق بیمه صرفاً برای بیمه شدگانی که از مرخصی بدون حقوق ، ایام استراحت بابت بیماری ( بستری از اولین روز و بیمار سرپایی بیش از 3 روز ) ، ایام استراحت زایمان ، بازداشت کارگر و ... مجاز میباشد.