در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام. مبلغ قابل پرداخت حق بیمه مددجویان بهزیستی مشمول یارانه با نرخهای ۱۲ و ۱۴ و ۱۸ درصد که خودشان بصورت انفرادی پرداخت میکنند را با چگونگی محاسبه مبلغ حق بیمه نرخهای فوق که در آن سهم بیمه شده و سهم صندوق هدفمندی یارانه ها مشخص شده باشد  توضیح بفرمایند. باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

حق بیمه سهم بیمه شده به ترتیب 116 ، 135 و 173 هزار تومان است که با تغییراتی توسط کمیته امداد پرداخت می شود و درصورت داشتن معرفینامه از بخش اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد نیازی به پرداخت توسط بیمه شده نیست .

با تشکر