در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

در شرکتی که بنده مسئول تعریف شیفت های کاری هستم قبل از استخدام اینجانب میزان موظفی برای پرسنل روزکار در طول هفته 41 ساعت و 30 دقیقه تعریف شده بود. به طوری که برای روزهای شنبه تا چهارشنبه 7 ساعت و 15 دقیقه و برای پنج شنبه 6 ساعت 15 دقیقه در نظر گرفته بودند. آیا این رویه درست است؟ در صورت صحیح نبودن راهنمایی بفرمایید تا اصلاح های لازم صورت بگیرد.

قبلا از همکاری شما سپاسگذارم.
2 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام - ساعات کار یکی از بندهای مهم مندرج در ماده 10 قانون کار است، با عنایت به تبصره ماده 41 شورای عالی کار کارفرمایان موظفند در ازای انجام کار درساعات تعیین شده قانونی به هیچ کارگری کمتر از حداقل مزد تعیین شده پرداخت ننمایند.

درماده 51 قانون کار و تبصره آن نیز بهمین موضوع اشاره شده ، کار کارگر درشبانه روز از 8 ساعت نباید تجاوز کند وچنانچه کارفرما با کارگر توافق نماید آنان میتوانند ساعات کار را دربعضی از روزهای هفته کمتر و در دیگر روزها اضافه بر این تعیین کنند بشرط اینکه مجموع ساعات کار هر هفته از 44 ساعت تجاوز ننماید. لذا با تعاریفی که قانون گذار داشته است انجام کار درهفته بمیزان 41 ساعت که براساس نظر و تصمیم کارفرما بوده و کارگرنیز موافقت کرده منافاتی با قانون نداشته ولی بهتر است به لحاظ اجرای صحیح ترمفاد قانونی و جلوگیری از اختلافاتی که ممکن است بعدا بوجود آید ساعات کار و حضور کارگر برمبنای 44 ساعت درهفته تنظیم گردد.