در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

تفاوت ساعت موظفی کارمندان تابع قانون کار با کارمندان تابع خدمات کشوری در چیست؟
مثلا برای ماهی که دو روز تعطیل رسمی و چهار جمعه دارد. ساعت موظفی برای هر دو گروه چگونه محاسبه میشود؟ و دوم اینکه اگر ساعت کاری در یک اداره در روز 6 ساعت باشد برای هردو گروه فوق، یک روز مرخصی چند ساعت حساب میشه؟
 ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- کارکرد هفتگی از نظر قانون کار 44 ساعت است . یعنی اگر 6 روز کاری داشته باشیم روزی 7 ساعت و 20 دقیقه محاسبه می شود . معمولا کارکرد روزهای عادی را بیشتر می کنند و کارکرد روزهای پنج شنبه را کمتر و یا حذف می کنند .
2-براساس ماده 87 قانون خدمات کشوری ساعات کاری کارمندان نیز هفته ای 44 ساعت است .
3-مرخصی باید براساس کارکرد روزانه باشد ولی چگونه ساعت کاری روزانه 6 ساعت است ؟
با تشکر