دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام.من چندین بار سوال پرسیدم و شما دیه بنده رو محاسبه نمودین.امروز رای دادگاه رو گرفتم با چیزی که شما گفتین کلا فرق داشت.

دیه پارگی دو رباط مچ دست راست شما زدین ۱۶ درصد دیه ولی کلا زدن ارش دارد ۱ درصد کل

چجوریه الان من میتونم اعتراض کنم به دادگاه یا نه؟

مربوط به این سوال: دیه ی پارگی دو رباط مچ دست که تحت عمل ترمیمی قرار گرفته چقدر است ؟

1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

هر رای بدوی صادر شده در دادگاه تا 20 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض میباشد.