در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
باسلام و احترام و تشکر از پاسخ شما. بنده مدت ده سال مدرس حق التدریس بودم که فقط بعضی از ماهها برای من بیمه واریز شده و  ده سال تنها ۳۳۰روز بیمه  محاسبه گردیده حال سوالم این است آیا من میتوانم ماه‌هایی ک بیمه واریز نشده را حق بیمه بپردازم ویا باصطلاح سوابق گذشته بیمه خود را بخرم؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

خیر شما نمی توانید خلا های بیمه ای خود را با پرداخت بیمه کامل نمایید.