در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

اينجانب سال 69 در شركتي كار ميكردم و بيمه تامين اجتماعي نيز بودم و بعد از 9 ماه از آنجا بيرون آمدم تا سال 71 كه به طور تمام وقت در منطقه 7 آموزش و پرورش تدريس كردم (بدون  اينكه برايم بيمه اي برايم رد شود) و سپس از سال 74 دوباره در شركتي شروع به كار كردم و دوباره بيمه تامين اجتماعي شدم.حال مي خواهم ببينم آيا براي آن يكسالي كه حق التدريس در آموزش و پرورش بودم (سال 71 ) مي توانم با ريختن حق بيمه ، سابقه ام را لحاظ كنم يا خير؟
با تشكر از شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

حق التدریس های آموزش و پرورش از تاریخ  88/7/1 مشمول قانون تامین اجتماعی گردیده اند لذا شما نمی توانید با پرداخت حق بیمه به تامین اجتماعی سوابق خود را کامل نمایید.