در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

ببخشید مبلغ لیست بیمه تامین اجتماعی من با فیشی که از سازمان تامین اجتماعی می گیرم 2 ریال تفاوت داره. یعنی توی فیش 2 ریال بیشتر هست. می خواستم بدونم درصورت پرداخت طبق لیست بیمه تهیه شده این تفاوت بعد از محاسبات فنی توسط سازمان تامین اجتماعی باعث ایجاد جریمه خواهد شد ؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
جریمه تادیه لیست حق بیمه ( عدم ارسال لیست) 10 درصد و جریمه عدم پرداخت وجه لیست حق بیمه در مهلت قانونی 2 درصد میباشد لذا چنانچه شما مبلغی کمتر از مبلغ واقعی واریز نموده باشید یا به اشتباه حتی در مهلت قانونی واریز کرده باشید مشمول 2 درصد جریمه به مانده بدهی خواهد شد.
چنانچه لیست حق بیمه یک ماه را به علت فراموشی ارائه نداده باشید مشمول 12 درصد جریمه خواهید شد.
اگر شما دو ریال کمتر واریز کردید 2 ریال مشمول جریمه خواهد شد!