در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام ،پدرم 20 سال سابقه بیمه پردازی داره و 59 ساله هستن و سال دیگه بازنشست میشه،البته ایشون مدتی هم در آموزش و پرورش استخدام بودن و 6 سال سابقه دارن ،میخواستم بدونم با توجه به اینکه کسی 20 سال سابقه داشته باشه حقوق کامل میگیره از سازمان تامین اجتماعی آیا نیازی هست سابقه آموزش و پرورش رو هم با پرداخت ماب التفاوت به صندوق تامین اجتماعی انتقال داد؟آیا حقوق دو نفر که هر دو 60 ساله هستن و یکی 20 سال سابقه بیمه داره و یکی 30 سال با هم برابره؟ممنون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام مسلما اگر اون سابقه آموزش وپرورش رو انتقال بدید خیلی به نفع پدر شماهست وقتی کسی ۲۰سال حق بیمه داده وکسی ۳۰سال مسلما باهم فرق دارن