در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
درمدارس غیردولتی اکثرانیروهایی استفاده میشوند که بصورت ثابت نیستندقراردادهای آزمایشی وکارورزی به چه شکلی هستندوبحث بیمه وسنوات آنهاچگونه است؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،بدلیل اینکه رابطه کاری کارکنان با مدارس غیر دولتی مشمول قانون ومقررات کار می باشد وساعت کاری انان کمتر از ساعت عادی قانون کار می باشد کارفرما مخیر است با انان قرارداد کار دایم ،موقت یا فصلی منعقد نماید وبه نسبت ساعت کار  موضوع ماده ۳۹ قانون کار حقوق ومزایای حین وپایان کار را محاسبه  وپرداخت نمایند وحق بیمه انان را به استناد ماده ۱۴۸ قانون کار به تامین اجتماعی واریز نمایند .با تشکر