در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر بنده ۵۹ سال دارم و مغازه سوپر مارکتی دارم و هفت سال سابقه بیمه اکنون بیمه قبض برای من صادر نمی کند می گوید شما که کارفرما هستید باید یک شاگرد بگیرد و او را بیمه کنید تا بیمه شما قطع نشود بنده اصلا جای خودم هم در مغازه نیست چه برسد کس دیگر را بیاورم و او را بیمه کنم حتی توان پرداخت بیمه خود را ندارم چه برسد برای شاگرد که هم حقوق بدهم هم بیمه اش پرداخت کنم لطف کنید راهنمایی بفرمایید با تقدیر وتشکر از پاسخ دهنده محترم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما میتوانید از بیمه مشاغل آزاد یا حرف ومشاغل خارج شوید وخودتان را بیمه اختیاری نمایید دیگر نیازبه شاگرد نیست