در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
درود برشما، خسته نباشید

من ۳۲ سالمه ، نزدیک ۱۰ ساله دارم تو مغازه بابام ک سوپری داره کار میکنم ، هیچ بیمه ندارم ، بابام جواز کسب داره ، حالا میخاستم بدونم ایا راهی هست ک این چنسالو سابقه بخرم با ی مبلغی ک سنگین نباشه برام ؟ اگر نیس الان من بخام خودمو بیمه کنم هزینه ماهانش چقد میشه ،
تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام

چنانچه با پدر خود رابطه مزدبگیری( کارگری-کارفرمائی) داشته اید و این موضوع را بتوانید اثبات کنید، در آن صورت قادر خواهید بود با پرداخت حق بیمه آن ایام به نرخ روز سوابق خود را به روز کنید؛ که البته مبلغ حق بیمه آن سنگین است.

در حال حاضر دو راه حل برای بیمه پردازی دارید:

- بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد

- بیمه اختیاری

مبلغ آن ها بستگی به انتخاب نوع بیمه شما دارد.