در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام.دوازده سال بدون بیمه سنگکاری میکردم و چند سال عضو اتحادیه بودم و اکنون ۲۷ سال هم سابقه بیمه در فولاد مبارکه را دارم.در تصادف اتوبوس شرکت کمردردم تشدید شد.دارای دو بیمار صعبالعلاج در خانه هستم.۵۷ سال سن دارم.پوزیشنم حساسه و پیرم کرده.با بازنشستگی پیش از موعدم موافقت نمیکنند.باید سکته کنم تا ولم کنند؟چگونه از دوازده سالی که قانونی برای بیمه نبوده چندسال احیا کنم؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که آن سال ها برای کسی کار میکردید با داشتن مدرک می توانید به عنوان سابقه به آن استناد کرده و پس از درخواست در اداره کار و ارایه مستندات و مدارک در صورت اثبات و پس از پرداخت حق بیمه توسط کارفرما این سابقه برای شما منظور می شود

ولی در صورتی که آزاد کار می کردید نمی توانید به آن استنا نمایید

نها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.