در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
نمایش از نو توسط
بهمن پارسال تصادف کردم راننده مقابل( کامیون )مقصر صدرصد شد (متواری هم شد ولی بعد اومد اعتراف کرد)خسارت ماشینو گرفتم خسارت جرحی هم داشتم تازگیا طول درمانم تموم شده دادسرا کیفر خواستو صادر کرده هفته بعد هم نوبت دادگاه دارم آیا راننده مقصر میتونه اعتراض کنه در صورت اعتراض چقدر احتمال داره تبرئه بشه و درصورت اعتراض چقدر پرونده به تعویق میوفته
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

وقتی در یک حادثه گزارش مقامات انتظامی راننده ای را مقصر میداند و فردپس از مراجعه بیمه نامه شخص ثالث خود را در اختیار شما قرارداده و شما نیز خسارت مالی خود را دریافت نموده اید پس تقصیر را کاملا پذیرفته است حال اگر اعتراضی داشته و مقامات قضایی آن را وارد بدانند موضوع به هیت کارشناسی که توسط مقامات قضایی معرفی میشود ارجاع میشود نوبت بعدی دادرسی بستگی به نظر دادگاه دارد