در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

آیا امکان دارد فقط پوشش های بیمه عمر را خرید و اندوخته و بازنشستگی نخواست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید به اطلاع تون برسونم که بیمه های زندگی جدید با نام های (بیمه عمر و سرمایه گذاری-بیمه عمر و تامین آتیه و...) نوع جدیدی از بیمه نامه بوده که در این بیمه نامه ها دو بخش بیمه ای و پس اندازی وجود داشته و جزء لاینفک بیمه نامه می باشد.

این پوششها نسبت به بیمه های قبلی عمر که به بیمه عمر و پس انداز معروف هستن،برتری های پوششی و پس اندازی زیادی داشته و قابل مقایسه با آن بیمه نامه ها نبوده و نیستند.

در صورتیکه شما به پس انداز( قلک ) بیمه نامه تان نیازی ندارین و فقط تمایل به داشتن پوششهای بیمه ای دارین،میتونین با ذینفع قرار دادن اماکن خیریه ای مثل محک (موسسه حامی کودکان سرطانی) ویا (سالمندان کهریزک) یا سازمان بهزیستی و یا خیریه هایی که در حال حاضر وجود دارند (با میل و اراده شخصی و انتخاب خود) و یا حتی خانواده های نیازمند و یتیمی که وجود دارن( با تحقیق)،نسبت به تعیین ذینفع های بعد از فوت خود اقدام نمایید.

در نظر داشته باید که در هر زمانی که اراده نمایین میتونین این ذینفعهای انتخابی را حذف،اضافه،جابجا و یا افراد و کسان دیگری را بجای آنها جایگزین نمایید.

بیمه نامه های خود را از افراد آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام