در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام خسته نباشید
آیا امکان صدور دو الحاقیه در قبل از سر رسید بیمه نامه عمر و پس انداز امکان پذیر است؟
من بیمه عمر آسیا دارم پرسیده بودم برای الحاقیه افزایش تعهدات چکار باید کرد ؟ گفتن قبل از سر رسید سال بیمه ای باید اقدام کنید اقدام کردم گفتم می خوام چه تغییراتی اعمال بشه بعدش گفتم اقساط از سه ماهه می خوام بشه یک ماهه گفت نه فایده نداره سود بهت نمیده الان برات می زنم شش ماهه که سودش بیشتر بشه.خلاصه زد و امروز پیامک اومد الحاقیه صادر شده و مبلغ قسط شما فلان تومن می باشد من برق سه فاز از سرم پرید و هر چی فکر می کنم نمی تونم این مبلغ رو بپردازم.
آیا میشه یه بار دیگه الحاقیه صادر کرد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

معمولا" الحاقیه های مهم در بیمه نامه های عمر مربوط به سررسید بیمه نامه نمیشه مثل: تغییر ذینفع های بیمه نامه و یا تغییر آدرس مکان منزل مسکونی( در مورد بیمه نامه های آتش سوزی) و یا شرایط تغییر نوع کار افراد که ممکنه از حالت عادی به خطرناک تبدیل بشه و بالعکس.

در غیر این صورت تغییرات بیمه نامه باید در سر سال بیمه ای انجام بشه.

با توجه به موردی که فرمودین به نماینده تون اعلام کنین که فقط میتونین ماهانه پرداخت در غیر اینصورت بیمه نامه رو کنسل و بازخرید خواهید نمود.

اگر که نماینده تون انجام داد براتون که خیلی عالیه،در غیر اینصورت به شعبه صادر کندده بیمه مراجعه و شرح ماوقع رو اعلام و تقاضای تغییر روش پرداخت حق بیمه از 6 ماهه به ماهانه رو بدین و بهشون هم بصورت کتبی نامه بدین که نماینده اینکار رو انجام داده تا کارمزد 6 ماهه بیمه نامه من رو(بدون در نظر گرفتن شرایط مالی من) دریافت کنه.

اگر که شعبه موافقت کرد که بدین براتون بیمه نامه رو اصلاح کنه،در غیر اینصورت بهشون بگین که میخواین بیمه نامه رو بازخرید( فسخ) کنین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام