در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام من قبلا این سوال رو پرسیدم ‌ولی الان میخوام مطمعن بشم چقدر دیه بهم تعلق میگیره لطفا دقیق محاسبه نمایید.

  1. جرح بخیه شده متلاحمه در پشت دست راست درمحاذات انگشت پنجم دست راستم در امتداد بین انگشت چهارم و پنجم دست راست
  2. جرح بخیه شده قدام مچ دست راست
  3. پارگی دوتاندن باز کننده  انگشت پنجم دست راست و پارگی کپسول مفصلی کف دستی انگشت پنجم دست راست که تحت عمل ترمیمی قرار گرفت.
  4. پارگی دو رباط مچ دست راست که تحت عمل ترمیمی قرار گرفت.
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام خدمت حضرتعالی - باید به استحضار برسانم که دو بند اول دیه شما قابل برآورد می باشد ولی کمی باید صبر نمایید که دید طول درمان شما به چه نتیجه ای خواهد رسید .و بعد از اتمام طول درمان کارشناسان پزشکی قانونی با کمک از پزشکان معتمد خود میزان دیه و ارش شمارا مشخص می نمایند با توجه به میزان از کارافتادی و دائمی یا موقت بودن و میزان انحراف آن اندام .