در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام،من در حین خدمت ۳ انگشت(۳ ۴ ۵)دست چپم در حین ورزش دچار  پارگی و فلکسور شد میخواستم ببینم چند درصد بهم تعلق میگیره

ممنون از پاسخگویی
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام پارگی رباط فلکسور ( خم کننده ) انگشت عمدتا یک درصد ارش دارد البته مشروط به اینکه این عارضه نقص عضو بر جای نذارد که در صورت نقص عضو ارش آن پس از پایان طول درمان بسته به میزان کاهش کارایی تعیین میگردد بنابراین در شرایط فعلی 3 درصد ارش برآورد میشود برای پارگی موصوف رباط سه انگشت.