در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

من حدود 2 ماه پیش حین کار در اثر اصابت ساطور به پشت دستم از ناحیه شست دست دچار پارگی تاندون شست دستم شدم و دستم 8 تا بخیه خورده ، انگشتم به خوبی کار نمیکنه و ناقص شده و کلا جای زخم ناجوری روش جا مونده  و زیباییش هم ایراد دار شده خواستم کمک کنید که چقدر دیه بهم تعلق میگیره

با تشکر و خسته نباشید .
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

سلام

از آنجایی که نحوه محاسبه دیه، امری بسیار تخصصی و دقیق می باشد لذا تشخیص نوع و درجه جراحت وارده الزاما برعهده پزشکی قانونی، کارشناسان این رشته و مراجع قضایی میباشد. ( در محاسبه دیه، ملاک و نحوه محاسبه براساس عمق جراحت می باشد و طول زخم و تعداد بخیه در محاسبه دیه چندان مهم نیست. برای نمونه بریدگی عمیقی که دربرگیرنده سطح گسترده ای از عضو باشد، می تواند چند دامیه داشته باشد. هرقدر جراحت عمیق تر و نزدیکتر به استخوان باشد، آنگاه درصد دیه بیشتری به آن اختصاص می یابد. )

در دیه جرح موضوعی که مطرح است و باید به آن توجه کرد، این است که ماه حرام تنها درمورد فوت ملاک محاسبه دیه می باشد و دیه جرح و شکستگی طبق ماه عادی محاسبه می شود.