در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب. برادر بنده مدیر تولید در یک کارخانه بودند که شغل ایشان جزو مشاغل سخت و زیان آور دسته بندی شده بود و چند روز پیش به رحمت خدا رفتند. می خواستم بدونم کارخانه موظف است به ازای هر سال کارکرد ایشان، چند ماه حقوق به عنوان سنوات خدمت به وراث پرداخت کند؟ لطفا حداقل و حداکثر مبلغ قانونی را ذکر فرمائید. با سپاس فراوان.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سنوات خدمت به ازای هرسال سابقه یک ماه میباشدبه سنوات ارفاقی درمشاعل سخت وزیان آورسنوات خدمت تعلق نمیگیرد،مبلغ سنوات خدمت بنا به تعریف حقوق درقانونکارمیباشدکه میتواندمتفاوت باشد