در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب. برادر بنده به رحمت خدا رفته اند و بنده جهت انجام تسویه حساب قصد دارم به کارخانه ایشان مراجعه کنم ولی اطلاعاتی در این زمینه ندارم. برای اینکه حقی از ایشان ضایع نشود می خواستم قبلش بدونم مطالبات قانونی ایشان چه مواردی هست و چه حقوقی باید به ایشان پرداخت شود؟ ضمنا شغل ایشان جزو مشاغل سخت و زیان آور طبقه بندی شده است. با سپاس فراوان از پاسخگوئی و محبت شما.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام حقوق ومزایای ماهی که به رحمت خدا رفته البته اگر خودشان در زمان حیات نگرفته باشند چون فوت برادر یکدفعه بود حتما بابت حقوق ومزایای همان ماهی که کار میکردند رو طلب دارند دوم اینکه به ازای هر سال سابقه معادل یکماه آخرین حقوق بعنوان سنوات باید بگیرید سوم اگر مرخصی طلب داشته وچهارم برای هزینه کفن ودفن به تامین اجتماعی مراجعه نماید وهزینه کفن ودفن رو بگیرید