در سازمان تامین اجتماعی توسط (36,370 امتیاز)

 شوهرم رو هنوز بعد از 3سال بیمه نکردن هرچقدر پیگیری میکنم نتیجه ای نداره چون ایشون در پروژه نیروی هوایی که تحت اداره خصوصیه کار میکنن و اصلا مامور بیمه رو راه نمیدن . چیکار باید بکنم؟ سمت پیروزی سی متری نیروی هوایی هستن ممنون میشم کمکم کنید

مربوط به این سوال: بعد از بارداری و با سابقه بیمه اجباری تامین اجتماعی چگونه بیمه تکمیلی شوم ؟

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اولا شرکتهای پیمانکاری نیاز به بازرسی بیمه ندارند ودر ثانی ماموران تامین اجتماعی طبق رای دادگاه بعنوان ضابطین قضایی هستن وهیچ ممنوعیتی جهت بازرسی ندارند واینکه سه ساله که همسرتون کار میکند وحق بیمه اش پرداخت نشده مطمن باشید کوتاهی از طرف کارفرما هست