در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام ممنون بابت پاسخهای عالی تون

همسر اینجانب 4ساله تحت پروژه های شخصی که قرارداد با شهرداری داره کار میکنن . امسال کارفرما با نیروی هوایی قرارداد بسته و همسرم مهندس ناظر و عمران پروژه هستن و علی رغم تلاش و پیگیری های مکرر از شعبه مربوط به محل کارشان - هیچگونه اقدامی نشده . ایشان در خیابان پیروزی - سی متری نیروی هوایی - بن بست حصیبی - باغ نارنج- کار میکنند . اینطور که حراست باغ گفتن:از ورود مامور بیمه جلوگیری شده . حالا تکلیف این بنده خدا چیه؟ هردومون کار میکینم و ایشون هیییییچ پشتوانه ی کاری ندارن . یعنی بعد از 4سال اگه کارفرما بهش بگه خوش اومدی . هیچ سندی نداره . بجر یک سری اسناد پرداختی و رسیدهای حقوق که بصورت دستی هستش یا استعلام میتونن بگیرن از کسایی که زیر دستشون کار میکنن . واقعا متاسفم . اینهمه میگن رسیدگی میشه ولی هیچ اقدامی صورت نگرفقته . یکساله پیگیری کردم . حتما باید برم و سرو صدا کنم تا صدامونو بشنون؟
1 پاسخ
توسط (770 امتیاز)
1- با اداره کار و تامین اجتماعی هر دو به صورت جداگانه مکاتبه کنید و درخواست بازرسی تحقیق بدید. درخواست ثبت دبیرخانه کنید و دستورات لازم رو بگیرید و به واحد مربوطه تحویل بدید. قبلش کپی برابر اصل بکنید و سابقه بر خودتون نگه دارید.

2- اگه امتناع از بازرسی شد، دادخواست پرداخت حق بیمه به اداره کار بدید. حقوق که حتماً می گیره. پرینت بانک و ...

3- می تونید کتباً به دادستان منطقه هم اعلام کنید تا مجوز بازرسی بده.

4- پیگیری و دنگ و فنگ داره. باید مستندسازی کنید فردا ایشون حق و حقوق و بیمه اش ضایع نشه.

5- اگه خودتون نمی رسید وکیل مجرب بگیرید.