در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (200 امتیاز)
با سلام همسرم حدود 8ساله در یک پارکینگ روزی 12ساعت کار میکند که تنها یک حقوق ثابت میگیرد بیمه هم پرداخت نمیکنند

البته هیچ قراردادی هم ندارند و تنها شاهد هست که اگر بازرس مراجعه کند صحت آن ثابت میشود حالا که همسرم سنش بالا رفته و میخواهد تقاضای بازنشستگی کند و سابقه بیمه زیر بیست سال هست آیا میتواند حق بیمه اش را دریافت کند و چگونه؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه ایشان اسناد ومدارکی دال بر اشتغالشان داشته باشند که در آن زمان حق بیمه اش پرداخت نشده با مراجعه به اداره کار میتوانند مدتی را که کارفرما واریز نکرده با طرح دادخواست ان مدت را زنده کنند