در حادثه ناشی از کار توسط (130 امتیاز)

سلام خسته نباشید ..حادثه ناشی از کار برام اتفاق افتاده و ۲ انگشت ۲ و ۳ چپ با کف دستم قطع شده ...دادگاه ۱۹/۲/۹۷ حکم محکومیت کارفرمارو صادر کرده اما هنوز رای دادگاه نیومده؟حداکثر چقد زمان میبره تا رای دادگاه بیاد؟؟

ممنونم از پاسخگوییتون

مدیر سایت:- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال دوم: در حادثه ناشی از کار دیه قطع انگشت دست چقدر است ؟

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام .... چنانچه منظور شما از محکومیت کارفرما، صدور رای از سوی دادگاه باشد باید عرض کنم معمولاً حداکثر تا یک هفته کاری مراتب به طرفین ابلاغ میگردد و  در صورت عدم اعتراض به رای صادره 20روز پس از ابلاغ رای قطعی شده و لازم الاجرا میباشد.