در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)

سلام. کارگر قراردادشفاهی کار مستمر بودم که اخراج شدم و با رای دیوان و اداره کار، دایمی شناخته شدم. اکنون کارفرما فشار می آورد قرارداد کتبی با تاریخ اتمام(تا پایان سال97) امضا نمایم

  1. ایا قانون کار به کارفرما اجازه داده قرارداد شفاهی کارگر را به کتبی تبدیل نماید؟
  2. ایا امکانش هست کارگر با قرارداد شفاهی ادامه دهد؟
  3. ایا امکانش هست حکم کارگزینی کارگر بر اساس رای اداره کار تنظیم گردد و نیازی به عقد قرارداد کتبی با کارگر نباشد؟
  4. جهت دفاع از حق خود چه اقداماتی انجام دهم؟(ایا نیازی هست اظهارنامه ای به کارفرما بفرستم و دلیل امتناع از امضای قرارداد را شرح دهم؟ که جلوی سواستفاده کارفرما از عدم امضای قرارداد و صورت جلسه علیه کارگر گرفته شود)
مدیر سایت:- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال پنجم: اگر کارگر قرارداد شفاهی دایمی قرارداد کتبی بدون تاریخ را امضا کند مشکلی در دایمی بودنش پیش نمی آید ؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
با سلام - چنانچه شما با رای مراجع قانونی ( هیت حل اختلاف و یا دیوان عدالت اداری) بعنوان کارگر دائم معرفی و بازگشت بکار شده اید نیازی به انعقاد قرارداد جدید توسط کارفرما نمیباشد. لذا جنابعالی کارگر دائمی آن شرکت محسوب میشوید

لازم بذکراست درصورتیکه مبادرت به امضاء قرارداد جدید نمایید نوع دایمی بودن شما به موقت بودن تغییر خواهد یافت و بضرر شما خواهدبود.

لذا با توجه به بازگشت بکارشما بعنوان نیروی دائم ، از امضاء هرگونه قرارداد مدت دار امتناع نمایید.