در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

بیمه تامین اجتماعی هستم . همسرم کمتر از 2 ماه است که باردار می باشد . نیاز دارم تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرم جهت جبران هزینه های زایمان . از چه طریق می تونم بیمه تکمیلی حتی با پوشش محدود تهیه کنم ؟ از طریق خانه کارگر و یا طرق دیگه امکان پذیر است ؟ لطفا مساعدت فرمایید. ممنون
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

برای تحت پوشش دادن هزینه های زایمان می بایست در گروهی بیمه شوید که:

1. جبران هزینه های  زایمان در تعهد بیمه گر باشد

2. سقف تعیین شده برای این پوشش به اندازه نیاز شما باشد

3. دوره انتظار پوشش زایمان نداشته باشد یا کمتر از فاصله تا زایمان همسر شما باشد

4. نسبتی بین شما و آن گروه بیمه شده باشد نظیر رابطه کاری و صنفی و ...